Remontointi ei ole koskaan ollut näin helppoa

Arvioi hinta
Mom and child painting a room

Remontti alusta loppuun helposti

ProppU on ensimmäinen palvelu, jossa kuluttaja voi hoitaa oman asunnon remontin alusta loppuun helposti ja riskittömästi. Tällä alustalla voit kilpailuttaa remonttifirmat, tehdä sopimukset, valita ja tilata materiaalit seurata työn etenemistä aikataulussa ja lopuksi arvostella urakoitsijan onnistumisen. Avoin verkkopalvelu poistaa ylihinnoittelun ja huijausten riskejä sekä tuo kauan kaivattua yhdenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä projekteihin. ProppU haluaa uudistaa asumisen alan ja tuoda asiakkaan – eli sinut – asumisen alan keskiöön.

Screenshot of the Proppu platform dashboard.

Markkinapaikka

Markkinapaikassa remonttialan ammattilaiset eli urakoitsijat ja kevytyrittäjät sekä materiaalitoimittajat voivat tarjota sinulle työntekijöitään, palveluitaan ja tuotteitaan. Voit tehdä Markkinapaikassa tarjouspyynnön joko työstä tai tuotteesta. Sinä voit  päättää, kenen kanssa ja millä hinnalla haluat tehdä kaupat materiaaleista tai urakasta. Tarjouspyynnön tekeminen ei maksa mitään. Kriittisten työvaiheiden seuranta palvelussa vähentää virheitä ja riitoja. Kun dokumentointi ja viestintä ovat yhdessä paikassa, remontti sujuu selkeämmin ja turvallisemmin.

Remontoit sitten ensimmäistä tai kymmenettä kertaa. ProppU tuo projektiisi käteviä työkaluja, helppoutta ja turvaa. ProppU-palvelua on helppo käyttää ja se toimii mobiilisti verkossa missä ja milloin vain.

Screenshot of the Proppu platform categories (feeds, materials, work, actions, contracts and saved jobs).

Markkinapaikassa voit

  • Tehdä tarjouspyyntöjä
  • Valita itsellesi parhaan vaihtoehdon
  • Vastaanottaa työ- ja materiaalitarjouksia
  • Allekirjoittaa sopimuksia ja vahvistaa tilauksia

Tästä pääset alkuun

Lähetä meille viesti. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.