Tehokkaat ja läpinäkyvät remontit asunto-osakeyhtiöissä

Ota meihin yhteyttä
Laptop with statistics

Taloyhtiön remontit tehokkaammin ja läpinäkyvämmin

Proppu toimii erinomaisesti taloyhtiöiden korjausten ja remonttien kilpailutuksessa, hallinnassa ja valvonnassa. Tässä palvelussa taloyhtiö voi kilpailuttaa remontit ja tehdä sopimukset läpinäkyvästi yhdessä isännöitsijän kanssa tai kokonaan itse ilman välikäsiä. Homma hoituu alusta loppuun ketterästi, avoimesti ja riskittömästi.

Kriittisten työvaiheiden seuranta palvelussa vähentää virheitä ja riitoja. Kun dokumentointi ja viestintä ovat yhdessä paikassa, remonttinne sujuu selkeämmin ja turvallisemmin. Näin kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla.

Pystyt seuraamaan taloyhtiösi remonttia helposti missä ja milloin vain, sillä ProppU toimii mobiilisti kaikkialla verkossa.

Screenshot of the Proppu platform dashboard.

Markkinapaikka

Markkinapaikassa urakoitsijat, yrittäjät ja materiaalitoimittajat voivat tehdä tarjouksia sinulle. Voit tehdä tarjouspyyntöjä työstä tai materiaaleista eri toimijoille. Voit täysin ilmaiseksi tarkastella saamiasi tarjouksia ja valita niistä itsellesi parhaan.

Kriittisten askelten jäljitys prosessissa vähentää virheitä ja riitatilanteita. Kaikki yhteydenpito ja dokumentaatio on tallennettu yhteen paikkaan, ja kunnostusprojektit etenevät ongelmitta.

Oletpa ensikertalainen tai kokenut ammattilainen, Proppu tarjoaa käyttäjäystävällisyyttä ja turvaa jokaiseen työhön. Palvelu helppokäyttöinen ja se toimii selaimessa. Voit käyttää alustaa mistä vaan

Screenshot of the Proppu platform categories (feeds, materials, work, actions, contracts and saved jobs).

Markkinpaikassa voit

  • Kilpailuttaa tarjouksia
  • Vastaanottaa työtarjouksia
  • Valita itsellesi parhaan vaihtoehdon
  • Allekirjoittaa sopimuksia ja hyväksyä tarjouksia

Tästä pääset alkuun

Lähetä meille viesti. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.